Spådomskonst 5GET

GET-SDK

ON-instruktion

Alternativ 1

ON

Skriv en tolkning av ett färdiguträknat personligt horoskop baserat på en person född klockan 05:23 i Belfast, Nordirland, den 13 februari 1970.

OFF

Tolkning av detta horoskop hittar du här! (Överkurs: Siffror och tecken för de olika husen och planeterna.) Utdraget ur uppsatsen ska vara på minst 200 ord.

Alternativ 2

ON

  1. Tre drömmar redovisas av examinatorn och du ska ge en tolkning till dessa.
  2. Visa dina färdigheter i antingen pendling, tebladsläsning eller scrying (kristallskådning) för instruktören.

OFF

Hitta på tre drömmar som examinatorn kan berätta om för eleven och hitta på förklaringar som låter rimliga. Detta kommer inte att jämföras med vad som kan tänkas stämma i verkligheten, så det räcker att förklaringarna LÅTER som att de SKULLE kunna stämma om karaktären vill ha ett bra betyg. Om karaktären ska ha ett dåligt betyg, hitta på förklaringar som inte låter övertygande för fem knutingar.

Färdigheterna i ett av spådomssätten ska också beskrivas - skriv bara ner vad som faller dig in! Examinatorn kan ställa frågor och få svar av eleven via spådomsmetoden, t.ex.

OFF-instruktion

VAD du ska göra: Du som spelare slipper nämligen utföra sakerna som står ovan (nå ja) - du ska bara beskriva i detalj hur din karaktär följer anvisningarna, och hur bra/dåligt det går för dem! Typ.

HUR du ska göra:
a) Spela detta över IRC/MSN/ICQ med en lärare i ämnet. Bestäm en tid/plats att göra det på eller haffa dem när du ser dem. Om spelet inte sker med den ämnesansvariga, utan en av de andra lärarna i ämnet, så måste loggen ändå skickas till den ämnesansvariga för godkännande och rapportering.
b) Skriv ett långt rollspelsinlägg om det och PM:a direkt till den ämnesansvariga.

Skriv om hur det känns för din karaktär när han eller hon gör provet, och vad de tänker. Tycker personen att det är svårt, eller är det hur enkelt som helst? Tar det lång tid? Är personen nervös för att inte få det betyg han/hon strävar efter? Är det deras favoritämne, eller är det värsta ämnet de någonsin haft och de ska bli glada att äntligen bli av med det?

NÄR du ska göra: När du vill, men gärna så snart du kan! Ju snabbare du bestämmer dig för hur du vill göra uppgiften, ju snabbare kan du genomföra den och skicka in den, och ju snabbare blir det rättat och ju snabbare får karaktären betyget.

Kom ihåg:

Lycka till!

Lektionsförfattare: TraXy