Skötsel och Vård av Magiska Djur 7FUTT

SMD-FUTT

ON-instruktion

Eleven skall under den praktiska delen av FUTT-provet göra samtliga av följande:

  1. Kunna korrekt identifiera den dolda Knarl som befinner sig bland ett tjugotal igelkottar. (Se 608)
  2. Bland en mängd olika fjärdrar, hår och pälstussar redogöra för vilka som har magiska egenskaper och vad de kan användas till (ingen specifik lektion, ex: päls från puffsurrare i vissa trolldrycker, enhörningshår i trollstavar eller trolldrycker, testralhår endast hanterbar av magiker som är i stånd att möta döden)
  3. Lägg en disillusionsbesvärjelse på en hippogriff (ingen lektion ännu för disillusionsbesvärjelse, för hippogriff se 403)

OFF-instruktion

VAD du ska göra: Har du svimmat? Det var väl synd eftersom det är karaktären som ska göra det det här - inte du som spelare! Du som spelare ska bara beskriva i detalj hur din karaktär följer anvisningarna, och hur bra/dåligt det går för dem!

HUR du ska göra:
a) Spela detta över IRC/MSN/ICQ med en lärare i ämnet. Bestäm en tid/plats att göra det på eller haffa dem när du ser dem. Om spelet inte sker med den ämnesansvariga, utan en av de andra lärarna i ämnet, så måste loggen ändå skickas till den ämnesansvariga för godkännande och rapportering.
b) Skriv ett långt rollspelsinlägg om det och PM:a direkt till den ämnesansvariga.

Skriv om hur det känns för din karaktär när han eller hon gör provet, och vad de tänker. Tycker personen att det är svårt, eller är det hur enkelt som helst? Tar det lång tid? Är personen nervös för att inte få det betyg han/hon strävar efter? Är det deras favoritämne, eller är det värsta ämnet de någonsin haft och de ska bli glada att äntligen bli av med det?

NÄR du ska göra: När du vill, men gärna så snart du kan! Ju snabbare du bestämmer dig för hur du vill göra uppgiften, ju snabbare kan du genomföra den och skicka in den, och ju snabbare blir det rättat och ju snabbare får karaktären betyget.

Kom ihåg:

Lycka till!

Lektionsförfattare: Foxears