Talmagi 602

-

Ur läroboken:

Personlighetstalet beskriver hur andra uppfattar dig. Det här är det du visar omvärlden.

Så här räknar du: Jo Tyson

Det numeriska värdet av alla konsonanter i namnet du använder dig av läggs ihop och reduceras till ett ental. Då blir Jo Tyson:

J+T+S+N
1+2+1+5= 9

Jo Tysons personlighetstal blev: 9

1: A, J, S, Å, Ä
2: B, K, T
3: C, L, U
4: D, M, V
5: E, N, W
6: F, O, X, Ö
7: G, P, Y
8: H, Q, Z
9: I, R

Beskrivning i kort om varje tal:

  1. Utomstående ser ettan som en självständig, initiativrik person, en som är på väg någonstans. Siffran 1 förkroppsligar handling, styrka och makt. Den lyser fram i allt som han gör. Det är inte så att du som etta tror dig vara bättre än andra, men du måste ta täten. Det är din födslorätt. Lyckligtvis är omvärlden vanligtvis villig att inse att du sitter i maktpositionen. Du startar ofta trender och man kan lita på att du leder kommunala projekt och skickligt delegerar uppgifter för att få jobbet utfört. Den prestige som följer med ledarskapet gör det värt besväret för dig. Du skulle göra klokt i att vara egenföretagare; ettor tycker inte om att ta order. Välmenande råd kan vara värdefulla, så försök vara öppen för förslag.
  2. Tvåan framstår som en fredsmäklare, en naturlig medlare. Du gör dig bäst i partnerskap. Du måste akta dig för att vara överkänslig och lära dig att sätta gränser, för du är en person som förefaller vara den perfekta vännen, vilket en del ovärdiga bekantskaper kan dra fördel av. Med personlighet 2 känner du dig ofullständig på egen hand, undviker rentav rampljuset och söker kamratskap framför allt annat. Det här talet uppmuntrar äktenskap och affärsallianser. Din naturliga ärlighet och uppriktighet ger dig en god chans att lyckas med båda.
  3. I egenskap av trea älskar du att klä upp dig. Ditt utseende är viktigt för dig. Du är glad när du är välvårdad och redo att hälsa din publik. Din talang är kommunikation. Trean är kvick och rolig att umgås med. Du älskar att ge goda råd och även om de inte följs tas de vanligtvis väl emot. Du är en god lyssnare (men en ännu bättre talare) och älskar att prata över flampulver. Faktum är att konversation utgör en stor del av ditt liv. Men jobba med dina humörsvängningar; även om ditt dåliga humör snabbt går över kanske inte andra kan skaka det av sig lika snabbt. Det som verkligen tillfredsställer dig är att förmedla glädje till andra.
  4. Med det här personlighetstalet framstår du som allvarlig, känslig och intelligent. Du är alltid öppen för att lära dig något nytt. Men om du verkligen tror att du har rätt ger du inte upp din position. Folk vet att de kan räkna med dig när det gäller att få ett jobb utfört. Du är vanligtvis välvårdad och har en aura av effektivitet - den perfekta affärsmannen eller affärskvinnan. Ditt behov av att förmedla kunskap kan ibland ge andra intrycket av att du vill sätta käppar i hjulet för dem. Det är inte din avsikt, men du kan ha det i åtanke när andra blir oförklarligt irriterade på dig. När det händer, låt dem veta vad det är du egentligen vill ha fram.
  5. Med en femma som personlighetstal har du en aura av upptåg och energi, som gör dig till ett välkommet tillskott till varje fest. Du är mycket begåvad och andra blir entusiastiska över dina idéer. Femmor älskar spänning och söker äventyr. I brist på detta ägnar de sig åt skvaller - någon annans äventyr! Akta dig för att vara för släpphänt mot dig själv, du kan ha en benägenhet för missbruk. Olyckligtvis blir du lätt uttråkad. Försök att hitta harmlösa saker som kan fånga ditt intresse - idrott, filmer och böcker är några förslag.
  6. Sexan framstår som vänlig och ansvarsfull - en person som tar god hand om andra - en naturlig fostrare. Andra känner sig trygga hos dig och du finner att du ofta får rollen som "förälder". De som är anställda hos en sexa känner sig väl omhändertagna. Du har en tendens att skämma bort dina närstående. Försök att låta bli det, för om de inte visar sig tacksamma tar du lätt illa upp. Andra kan lita på din stabilitet. Som sexa har du en karismatisk personlighet och passerar aldrig obemärkt. Andra människor dras till dig.
  7. Sjuan framstår som en person som behöver en privat sfär. Du håller dig ofta för dig själv, men är en skarpsinnig iakttagare av den mänskliga scenen. När du delar med dig av din kunskap talar du i allmänhet med auktoritet och du har gott minne för detaljer. Folk tror ibland att din tystnad betyder att du inte lyssnar, men sjuan hänger alltid med. Andra förnimmer din andlighet, som utgör en betydande del av dig, och även om du inte söker upp dem kommer de komma till dig.
  8. Åttan förefaller vara en stark och disciplinerad person. Du för dig med en inneboende värdighet och har bestämda åsikter om allting. Du vill äga kvalitetssaker och gör vad som krävs för att få tag på dem. Du arbetar mycket hårt för din inkomst. Du kan vara envis och ha svårt att ta till dig goda råd. Du utstrålar en känsla av välbefinnande och välstånd och andra människor respekterar dig genast. En del kan känna sig hotade av dig, men ett vänligt ord kan lugna dem.
  9. Nian framstår som en ledare - den vi kan räkna med ska hjälpa oss när saker och ting går snett. Du har anmärkningsvärd intuition och din insiktsfullhet gör att andra välkomnar dina råd. Inom numerologin är nian det mest utvecklade talet och du har en gammal själs visdom. Andlighet är viktigt för dig och andra uppfattar dig som en god och pålitlig människa.

Lektionsförfattare: Funa