Nyheter 2019

1/2: Ny månadsintrig: Love is in the air! Man kan starta nya spel hela februari. Använd ämnesikonen med hjärtat för att märka trådarna!

29/1: John Layton (bullen289) är ny vikarie i Trolldryckslära på Hogwarts.

27/1: EN VECKA kvar av årets storkoll! Dags att rappa på om du inte redan har sagt till att du vill behålla dina karaktärer på SH, annars tas de bort 4 februari.

20/1: Nu är det två veckor kvar av årets storkoll! Du har alltså fortfarande två veckor (t.o.m. 3/2) på dig att säga till vilka karaktärer du vill behålla innan de tas bort.

16/1: Inför nästa aktivitetskoll av lärare (i slutet av januari) så undrar SSL hur ELEVSPELARE känner inför de kärnämnena och hur det går att spela lektioner där, med tanke på att vi försöker hålla antalet lärare nere. Därför har hon skapat den här lilla undersökningen. Endast första och sista frågan är obligatoriska att besvara. Det går att svara t.o.m. 27 januari. Tack på förhand!

7/1: Kathrine Barkley (kotte9) är nygammal elev i Ravenclaw.

4/1: Det är dags att göra en stor inventering av alla karaktärer på SH. Säg till i den här forumtråden om du vill behålla dina karaktärer. Du har t.o.m. 3/2 på dig att säga till, annars rensas de ut fr.o.m. 4/2!

2/1: Elevhemspoängen har nollställts. Hufflepuff vann! Detta är elevhemmets femte vinst sedan SH startades.

1/1: Snakey och bullen289 är våra nya hattlärlingar! Vi tackar så mycket för att de vill lära sig att bli Sorteringshattar <3

1/1: GOTT NYTT ÅR önskar SH!