Gå med i rollspelet Svenska Hogwarts

Viktigt!

Tänk på att du måste registrera dig på forumen separat! Du behöver ha ett användarkonto både på de två forumen och på hemsidan och du måste använda samma användarnamn på alla tre. Var du registrerar dig först spelar ingen roll. För att registrera dig på forumen, gå in på Forum1 och sedan Forum2 och klicka på knappen "Registrera" som finns högst upp till vänster.

För att registrera dig på hemsidan, fyll i följande formulär och klicka sedan på "Anmäl dig" så kommer du att få ett mail. I det mailet klickar du bara på medföljande länk så kommer du att kunna logga in på hemsidan och anmäla en karaktär.

IP-nummer: När du registrerar dig nedan kommer ditt IP-nummer att sparas. Det kommer även att loggas vid varje inloggning och när du besöker vissa delar av hemsidan eller använder vissa funktioner (såsom att rapportera lektioner, eller liknande).

Obligatoriska fält markeras med "*"

Namn: * (Förnamn eller förnamn och efternamn eller bara ett smeknamn, vilket som. Vill du inte lämna ut ditt riktiga namn, fyll i ett smeknamn istället.)
Användarnamn: * (Få innehålla tecken a-z, A-Z, 0-9, - och _ . Undvik att kalla dig samma sak som den karaktär du tänker anmäla! Ditt karaktärsnamn är ju inte säkert att det godkänns, och då är det dumt att ha samma användarnamn. Tänk på att det måste vara samma användarnamn på hemsidan som i forumen!)
Lösenord: * (Måste vara mellan 6 och 30 tecken)
Bekräfta lösenord: *
Email: * (Det är hit antagningsmailet kommer, så tänk på att använda en mailadress som fungerar och som du kollar!)
Bekräfta email: *
Födelsedatum: * (Skrivs med formatet ÅÅÅÅ-MM-DD, t.ex. om du är född den tredje maj 1991 så skriver du 1991-05-03)
Jag har läst till och med denna Harry Potter-bok:

(Du måste ha läst minst 1 bok!)

Kön: Magiker
Magiker

OBS! Detta fält är hårdkodat till att bara ha två alternativ och går inte att ändra. Därför är texten på bägge nu det könsneutrala "Magiker" istället.