Nyheter 2010

20/12: SPELLEDARBESLUT: Prefektregler.

11/12: Glöm inte bort Trolldomsminister-tävlingen! Du skapar nästa minister på SH och denna spelas sedan av Magivärlds-SL. Sista tävlingsdag är den 15/12 så skynda skynda. Kika här och var med!

20/11: En era har nått sitt slut. Hogwarts bibliotekarie, Madam Atrox, har under många år ON (och alla år på SH OFF) arbetat flitigt med att sätta skräck i skolans elever. Nu finns hon inte längre kvar på skolan. Här kan du läsa om hennes sista tid på Hogwarts, och vad för trevlig överraskning hon lämnar kvar till skolans elever.

19/11: Utklädd och befinner dig i Stockholmstrakten i kväll? En grupp från SH samlas vid Hötorget i huvudstaden kl. 19:00 för att gå på bio ihop. Biljetterna för gruppen är redan förbokade så har du inte skaffat biljett så är det inte säkert att du kommer med på samma visning!

11/11: Livesändning på nätet från HP7-premiären i London nu! Med ankomsten på röda mattan! Intervjuer och grejer! EDIT: Men nu är det slut.

24/10: Vill du skapa den nya trolldomsministern? Nyfiken på vad det innebär? Kika här och var med!

7/10: Vill du få nyheter om SH direkt in i din epostbrevlåda någon gång ibland? Skriv upp dig på SHs nyhetsmejlinglista! (Medlemskap på listan kan sägas upp när som helst om du skulle tröttna.)

13/9: Hjälp till och skapa en Magivärlds-FAQ.

5/9: Vill du spela Lärare/Personal på Durmstrang? Nu har du din chans då flera lärarposter utannonseras. Kika i forumet för mer information.

1/9: Idag börjar alla magiker på Hogwarts för ett nytt år av magi och äventyr. Vi önskar dem lycka till på deras första skoldag (och avundas att vi inte får åka).

11-15 augusti pågår Shirl 2010 i Kalmar! Många SH-medlemmar är då på plats för att träffas IRL så det kan ta lite tid för folk att få svar på inlägg, frågor, mejl, PM och liknande.

11/8: Från och med i dag så gäller följande: Elevhemsföreståndare ska flytta upp elever som skrivit i uppflyttningstråden inom sju dagar. Har det gått tio dagar och eleven fortfarande inte är uppflyttad så kommer SSL att göra detta.

5/8: Vill du spela Avdelningschef på Ministeriet? Ansök redan idag, först till kvarn får först mala!

4/8: Vi gratulerar KVASTSKAFT på Födelsedagen! Hurra, hurra, hurra! Fyra år fyller Rollspelsföreningen Kvastskaft (RSFK). Gå gärna med i föreningen för att fira ordentligt, du har inget att förlora, de har helt gratis medlemskap!

1/8: Antagning till Beauxbatons för läsåret som börjar 1/9 har påbörjats. Du ha spelat upp din första Hogwartselev till minst årskurs två för att ansöka om en Beauxbatonselev. Anmäl en elev till den franska skolan här!

31/7: I dag är första Internationella Magidagen! Klä ut dig till häxa/trollkarl eller som en häxa/trollkarl som försöker smälta in bland mugglare. :D

22/7: SPELLEDARBESLUT: Uppdaterade kategoriregler. För att få en repetition på dessa och se vilka nymodigheter som har införts, hoppa in i tråden och läs.

13/7: Vill du spela Quidditch? Kika HIT genast och se till att ansöka innan 20:e juli. Lycka till!

23/6: Sugen på att bli lektionsförfattare? Se den globala tråden Vill du skriva lektioner? i Forum1 för mer information!

1/6: OBS! Om du har en karaktär UTANFÖR Hogwarts, d.v.s. på Beauxbatons, Durmstrang eller i Magivärlden, så behöver du uppsöka Forum2 och tråden STORRENSNING AV FORUM2-KARAKTÄRER före 30 JUNI om du vill ha kvar dina karaktärer, för annars rensas de ut i juli!

25/5: En man som kan lifta kors och tvärs genom galaxen, leva som fåglarna på marken, kämpa mot dåliga odds och ta sig fram, men ändå vet var han har sin handduk, en sådan man är någonting att räkna med. Glad Handduksdag, allesamman!

4/5: May the Fourth be with you!

23/4: Idag är det St. George's Day - Englands nationaldag!

10/4: Lucas Tannisey (Spirry) är ny elevhemsföreståndare för Gryffindor! :D

26/3: Vi välkomnar idag fyra nya sorteringshattar: Sarah Broke, Quiwi, Lollan och Kyashi! De kommer att träda i kraft ordentligt på måndag.

17/3: Idag är det St. Patrick's Day - Irlands nationaldag!

1/3: Idag är det St. David's Day - Wales' nationaldag!

25/2: Caileh har befordrats till operatör i #hogwarts-off eftersom det behövdes en till sådan där med tanke på hur många som numera är inne där. :)

24/2: Serverarbete kommer ske lördag 27 februari, någon gång mellan 06:00 och 12:00. SH kommer att vara otillgängligt under ca 15 minuter eller så under den tiden.

22/2: Ta på dig finkläderna och var med och spela Pinnergalan! :D

8/2: Resultaten från Pinnergalan 2009 finns nu att beskåda i Forum2! B&B-pinnarna kommer att delas ut en per dag i B&B (åtta kvar), de sju ON-pinnar och åtta ON-pinnar som kvarstår kommer att delas ut vid en spelad gala, men det åtserstår att se när denna kan tänkas bli av.

3/2: Vi har idag utropat 31 juli till Internationella Magidagen! För mer information, se International Magic Day på Facebook och bjud in dina vänner!

1/2: Nu kan man rösta i Pinnergalan 2009! Se Forum2 för omröstningslänkarna.

31/1: Idag är sista dagen att nominera till Pinnergalan 2009. Nomineringarna kommer att stängas någon gång på morgonen/förmiddagen den 1/2 och sedan sammanställas och omröstningen köras igång. Se Pinnergalan-avdelningen i Forum2 för mer information och för att nominera!

27/1: Du har några dagar till på dig att nominera till Pinnergalan 2009.