Nyheter 2017

24/12: GOD JUL!

11/12: Tänk på att det i juletider kan ta längre tid att få svar på namn och bakgrunder då våra hattar är på julsemester. De jobbar så snabbt de kan!

6/12: Quidditchsäsongen har börjat! kika in HÄR för att följa första matchen mellan Slytherin och Ravenclaw!

2/12: Visste du att du nu kan du vara med och påverka blivande spelledarbeslut? Se dagens spelledarbeslut för mer information!

1/12: Nu har årets julkalender kört i gång! :D

2/11: Intresserad av att vara med och snickra ihop årets SH-julkalender? Se Inför julkalendern 2017 för mer information!

1/9: Idag är 19 år senare. Idag sätter sig Albus Severus Potter på Hogwartsexpressen och åker för sitt första år på Hogwarts. Lycka till Albus och alla andra ettor!

2/5: Idag är det internationella Harry Potter-dagen. Hoppas ni alla gör något kul Potter-inspirerat idag!

15/4: GLAD PÅSK önskar SH!

7/4: Sverige har blivit utsatt för ett terrordåd. Checka in med alla att du mår bra. Sprid inte rykten. Sök information hos seriösa nyhetsmedier och källor. Håll dig i säkerhet. Gå inte till platsen där något hänt. Under kvällen kommer det finnas personer inne på discord som kan prata och stötta om du vill prata av dig eller prata om något annat en stund. Som Harry Potter har lärt oss så besegrar man hat med kärlek, så ta hand om varandra <3

26/2: Farrah Donnett (Yellow) är ny elevhemsföreståndare för Hufflepuff.

5/1: På senare tid har Sorteringshatten fått rapporter om att mail inte kommit fram som de ska. Hatten ber alla som skickat in namnanmälning att kika i skräppost-mappen, då mailen ibland råkar hamna där. Vi besvarar alla anmälningar så fort vi kan, och det vore ju tråkigt om någon skulle tro att vi ignorerat dem när mailet i själva verket kommit på avvägar. Posta i forumet Reparo om du tror att din anmälan kommit på villovägar!

5/1: Det är dags att göra en stor inventering av alla karaktärer på SH. Säg till i den här forumtråden om du vill behålla dina karaktärer. Du har t.o.m. 5/2 på dig att säga till, annars rensas de ut fr.o.m. 6/2!

3/1: Forum1 och Forum2 är nu arkiverade och det går inte att posta nya inlägg eller PM i dem. Istället har vi nu ETT nytt forum. Välkommen att registrera dig där och fortsätta spela roll!

1/1: GOTT NYTT ÅR SH!